Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Herre II

.

Under en av alla mina morgonpromenader
i arla morgonstund

stängdes min bärbara CD av

Tryckte på knapparna
kollade sladdglapp
satte i skivan på nytt

Ingenting hjälpte

Då hör jag en stämma
som uppmanar mig
att hälsa på mannen därframme

Aldrig i livet - tänkte jag

Återigen hördes stämman
och uppmaningen
att hälsa på mannen

Okej okej - jag ska

Då vi möttes på vägen
mannen och jag
hälsade jag honom

ett glatt godmorgon

Mannen skiner upp
berättar att han
just känt sig så ledsen

Han tackar hjärtligt

och i samma stund
hörs åter musiken









Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-11 23:59



Bookmark and Share


  rebecca d
Han, den allsmäktige, läkare och glädjegivare griper in i ditt liv! Gud ske pris!
2011-06-14

  Grubbelmia
Underbar text som förmedlar lyckan i de oväntade mötena. Tack och kram. //Grubbelmia
2011-06-14

    tosing
Guds röst vägleder... underbart :-)
2011-06-12

  Maria T
Vilken glad morgonhälsning
2011-06-12

  Rachel Roth
Underbart! Blir glad av att läsa din historia.tack! Det gäller att igenkänna rösten inom en som kan leda en på en levande väg
2011-06-12

    ej medlem längre
Stort att kunna följa rösten man hör och både ge och få glädje.
2011-06-12

  karenina VIP
vilket underbart varm och fin morgonberättelse. tycker om den där känslan kring att stanna upp lyssna till den inre rösten och våga följa intuitionen. tänk vad det där god morgonet betydde för den där mannen, men också för dig
2011-06-12

  mickech
Tänk vad lite vänlighet kan göra :-)!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mejja