Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan jag gör nåt

Ligger på vitt pälsgräs
ovanpå målade blommor
Medan jag stirrar upp
på en leende lampa

Sitter på pianotangenter
med en bok i knät
Medan jag läser om
krossade huvuden

Står på en fotboll
och håller balansen
Medan jag målar
med min krita på väggen




Fri vers (Fri form) av Nomenina
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nomenina
Nomenina