Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av min tokiga, troende farmor:) var 11 år när jag skrev den...


Jag lever i din handflata

Jag sträcker mina fingrar
Till universums hand
Förbi galaxer och planeter
Jag sträcker mig för att röra vid Hans hand

Jag ber tyst inom mig
Jag ber tyst till Gud
Kom och rör vid mig
Så jag kan känna Dina händer

Jag lever i Din handflata
I Din handflata fick jag liv
I Din handflata ska jag slockna
Men själen flyger till Dig




Fri vers av Nomenina
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nomenina
Nomenina