Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, hittade den i bokhyllan, skrev den när jag var 11, men jaja... Ännu en av många dikter som min älskade farmor är insperationsskällan till, alla bibelberättelser och diskussioner är förånansvärt intressanta i hennes närhet, jag tror nästan hon är mag


Ett fall utför kosmos

Himmelens moln är täta
Men inte lika täta som ljuset
Himmelens moln är som en stor armé
Men ingenting bredvid Guds händer
För det är där armén finns
Kommer Herren hålla fast vid de gråa moln?

Jag söker efter svaren
Som du har gömt för mig
Var har du lagt mina frågors svar?
Vid regnbågens slut- vid resans början
Under jorden vi bor på- över atmosfären
Säg mig- har jag rätt att få svar?

Kartor som går över kosmos kant
Man faller, faller, faller
Ner i Guds händer
Man faller, faller, faller
Ett fritt fall utan slut
Är vår kosmos har ej något





Fri vers av Nomenina
Läst 190 gånger
Publicerad 2012-06-06 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nomenina
Nomenina