Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror jag saknar dig

Så jag saknar ditt skratt
Som är musik för öronen

Så jag saknar dina stora blå ögon
Som nyfiket ser in i mina bruna

Så jag saknar dina ljusa lockar
Så änglalikt

Så jag saknar Dig
Min älskade bror

Du är så mycket större för varje gång jag ser dig
Som om klockan vrider fram tiden där du är

Du är mer människa
Du är mer vacker
Du är mer saknad

Två-tre gånger per år
Får vi vara tillsammans

Varje gång hoppas jag att tiden ska stanna
Men nej

Tidståget rulla hänsynslöst iväg
Och i en av kupéerna sitter du

Du är världens vackraste bror
Jag är så stolt över dig

Och jag längtar tills vi åter ses igen
Och jag hoppas Tidståget åtminståne är försenat




Fri vers av Nomenina
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-06-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nomenina
Nomenina