Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastående moln

Din värld i ett vindburet moln
ett hem av realitet uppbyggt

Du person av ambitiös karaktär
en förespråkan av tröst, av rikedom

aldrig svajat
aldrig förskingrat
i ett stillastående moln av tankar du omfamnat mig

::::::::::

Din sfär stabilt betryggande
med ansvarsfulla gnistor

Du person av vederhäftig karaktär
så vänlig, så välplanerad

sällan svajat
sällan förskingrat
i ett stillastående moln av tankar du omfamnat mig

::::::::::

Din tillvaro med tyngden rubbas
och med dropparna spills sanningen

Du individ av bortgjord karaktär
bland osanning, i utanförskap

kanske svajat
kanske förskingrat
i ett stillastående moln av tankar du omskakat mig

::::::::::

Ditt moln i ett åskväder färdas
må gudarna sikta väl

Du människa av obetydlig karaktär
ett missnöje du själv besitter, låt det gnaga dig

ofta svajat
ofta förskingrat
i ett stillastående moln av lögner du lämnat mig









Fri vers av Erika Liljegren
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 18:15



Bookmark and Share


  ellenheiman
det är så bra, och helt rätt.
2011-10-06

  Robin V
Mycket välskriven. Den berör verkligen! Skickligt :)
2011-06-16

  cilax VIP
tycker om den lugna, långsamma men obönhörliga progressen till den oundvikliga urladdningen
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Erika Liljegren
Erika Liljegren