Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag


Du såg ner på mig.
Du öppnade mig.
Du tog mig till ditt inre.

Jag gjorde dig glad.

Du såg dig omkring.
Du ville ha mera.
Du fick inte nog.

Jag gjorde din dag.

Du försvann för en stund.
Du fumlade och log.
Du förde mig mot dina läppar.

Jag fängslade dig.

Du var kung.
Du kände dig yr.
Du blev utslängd.

Jag gick efter dig.

Du krossade mig.
Du avskydde mig.
Du ångrade dig.

Jag stannade kvar hos dig.

Du tog mig igen.
Du gjorde bort dig.
Du gömde undan mig.

Jag kvävde dig långsamt.

Du älskade mig.
Du hatade mig.
Du var någon annan.

Jag gjorde mig av med dig.




Bunden vers av Erika Liljegren
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Liljegren
Erika Liljegren