Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbäddad i kärlek


Som om jag vore en liten köttfärsklutt,
invirad i varma kålblad...
varmt och tryggt...
alltid intresserad av att bli
upp-packad, beskådad och älskad...
men ibland,
önskar jag att jag vore en social
liten köttbulle som glatt trillade
runt med de andra i stekpannan...
eller att vi tillsammans kunde
gegga ihop oss och bilda en lagom
stor köttfärslimpa...

alltså...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-13 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP