Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om trädgårdsskötsel....


Jätte-död faktiskt


Krossad.
Under min fot.
Splasch!
Utan pardon.
Bara mos.
Tillintetgjord.
Existerar inte.
Är icke mer.
Kort sagt:
Död.

Den enda existens en
mördarsnigel förtjänar...

D.v.s.: icke-existens.

Varpå jag glatt visslande
rycker upp en illasinnad brännässla
som inte heller förtjänar att leva...
(utom möjligen i sopp-form men vem
vill ha det?)









Fri vers av Stardust VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 18:39



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Haha..skrattade då jag känner igen detta. vanligt vis tycker jag inte om den formen av agerande men det är det enda som hjälper. Känns som man helt frångått "karma då" ;) Att salta dem levande i burk osv. Nässelsopa är dock gott i mitt tycke :)
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP