Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla ro.

Allt flimrar förbi
Så snabbt, så snabbt
En sekund av trygghet i tiden
Ett fruset ögonblick
En ljusglimt genom löven
En doft av längtan i själen
Att tänka är allt för lätt
Så mycket svårare att bara vara
Finnas till i nuet
Känna barnsliga känslor
Våga le inför det stora
Ta vara på det lilla
Våga vara rädd om
Gå på livets stigar
Gå i stilla ro




Prosa av Misshighlander
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-13 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misshighlander