Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prestationsångest

Det drar åt öster för att du vill.
Det drar åt väster utan att du kan kontrollera det.
Enkla saker kan du inte påverka.
Dom svåraste sakerna har oftast dom enklaste lösningarna.
Att vara perfekt är att inte leva.
Att leva är att vara ful, vacker, intressant, ointressant.
När du faller, det är då du stiger.
Det gör ont, men det är okej.
Det är okej att inte vara okej.
Känslan är det som segrar.




Prosa av Misshighlander
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-11-22 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misshighlander