Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilleben

Som ett stilleben känner jag mig.
Tagen ur sitt sammanhang.
Förd framåt av en osynlig kraft.
Ett sammelsurium av tankar.
Ett irrbloss i stormens öga.
Stjärnregn som faller framför mina ögon.
En övre frekvens svår att uppfatta.
Pulsen slår hårt och hårdare.
Ett vackert ansikte.
Som ett stilleben.




Prosa av Misshighlander
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-09-19 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misshighlander