Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte

Gråt inte lilla vän,
gråt inte i natten.
Låt inte tårarna väta din kind.
Låt inte smärtan vara din.
Var någon annan en stund.
En annan känsla,
ett annat liv.
Var stark lilla vän.
Tappa inte modet.
Bit ihop.
Inte gråta.
Nej, gråt inte i natten.
Så rätt men så fel.
Kämpa inte.
Låt tårarna väta din kind.
Låt smärtan vara din,
lilla vännen min.




Prosa av Misshighlander
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misshighlander