Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. ett bidrag til muren.


MURAR ( 100 - tecken )

du bygger murar
oss emellan
jag vill dig ju bara
så väl
men ändå vill du inte
ta emot mitt enkla förlåt




anits 14 juni 2011




Bunden vers av anits VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-14 09:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt, kärleksfullt och med en ton av förtvivlan.
2011-06-15

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-06-14

  Catharina Edin VIP
Vackert!
2011-06-14

  Minkki VIP
finfin! och med brusten hjärtsymbol...
2011-06-14

  Eva Helene VIP
Ja, ibland kämpar man förgäves för att slå hål i murar . . . Fint skrivet!
2011-06-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bra skrivet.
Denna text finns nu inlagd i "mur-listan" på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP