Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

---

Det förflutnas röst
ropar "Kom hit ner"

Nuets hårda stämma
befaller "lev här"

Framtidens ömma läppar
viskar "våga drömma"

---




Fri vers av Grubbelmia
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-14 09:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Starkt
2022-08-15

  SatansSon VIP
Starkt
2022-08-15

  SatansSon VIP
Starkt
2022-08-15

    AA VIP
....och i detta växelspel lever vi. Bruset från det förflutna, vilja att leva nu och framtidsdrömmar, längtan.
2011-06-14

    ej medlem längre
Gillar, och alla rösterna är lika viktiga.
2011-06-14

  Epione VIP
Härlig text, enkel och fin i sin storhet.
2011-06-14

    Mejja
Vacker & mjuk. Sinnlig.
Tycker om hur du får fram att delarna skiljer sig åt
fastän de ändå är ett.
2011-06-14

  Bibbi VIP
Jag förgäter helst det bakomliggande:-)

Applåd!
2011-06-14

  lodjuret/seglare VIP
en helt okej text att läsa
kanske även grubbla över
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia