Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina egna böcker


SKRIVANDET

tänk att få skriva
utan att skämmas
för min dyslexi

jag tackar datorn
som hjälpt att våga
och som rättar alla
mina felstavade ord

att skriva med penna
på papper, sen slå på
datorn överföra mina
ord från papper till
ett dokument i min
dator

låta stavningskontrollen
ge mig sitt svar, blev det
rätt eller många fel

att få sätta ord på mina
tankar har blivit en viktig
del i mitt liv

så dom som har undrat
hur jag ska klara av att
skriva och få det rätt stavat
har kanske aldrig behövt
stavningskontroll

dom har kanske aldrig haft
svårt med att sätta bokstäver
på rätt plats och i rätt
sammanhang

så tack kära dator för att
du får mina ord att nästan
alltid bli rätt stavade det
är för mig en stor glädje



anits 14 juni 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-14 12:41



Bookmark and Share


    Yarissa
Bra beskrivet.
Jag blev nyfiken på dina böcker!?
2011-06-14

  Bibbi VIP
Underbar möjlighet.
2011-06-14

  Anya VIP
Härligt att tekniken går framåt.
2011-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Visste inte att du är dyslektiker.
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP