Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar till samma känsla..


Närvaron av dig i mig!

Sveavägen en kväll i oktober, vi ser, ler och ger varandra blickar.
Det klickar om det inte gjort det förut.
Vi ser bara varandra och hör inte hur klockor tickar och tiden går.
Vi är någon annanstans, kanske på en ö, en båt, ett flygplan, jag tror inte vi vet eller kan säga var någonstans bara att vi fanns för varandra.
Andra som var där förstår nog inte hur vi försvann för vi var ju där ändå och närvarande men ändå frånvarande.
Nu längtar jag till samma känsla av närvaron av dig i mig!




Fri vers av wildah
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-14 21:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Underbaraste känslan i världen :) kärlekens närvaro
2011-06-19

  TT
...en ögonblicksbild...som en film...berättad i ord...en känsla som måste ut och berättas innan den försvinner...Gillar!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah