Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja du vet nog vem jag menar :-)


God Jul till dig och dig och särskilt till Dig!

God Jul till dig och dig och särskilt till Dig, ja du vet nog vem jag menar! Inte han med renar som reser runt i stad och land. Han som kommer ner i skorsten ibland, borstar bort sot och tar i hand och frågar om det finns några snälla barn.

Den jag tänker särskilt på är så fin och lite grå. Ja ta nu inte illa upp. För mig är du som den allra finaste tupp eller lejon eller kanske björn men tomten skulle kunna vara du som är lika god mot alla och envar.

Jag skulle vilja ge det som du allra helst vill ha. Ja hälsa förstås men inte bara det. Jag tror jag vet en hemlighet!

God Jul!

.....




Fri vers av wildah
Läst 490 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppas din jul varit fin och underbar! Kram ,)
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah