Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo, tankar finns än


När det hände det där som vände upp och ned på min värld

När det hände det där som vände upp och ned på min värld. Jag var i färd med att klara mitt nya bredvid ditt gamla. Att samla sig var ju av nöd tvunget men så otvunget det kändes att vara bredvid, framför, bakom dig. Så förvånansvärt väl jag fann mina ord ibland. Du inte alls men dina ögon var med vid sidan, bakom, framför mig men framför allt i min blick. Det sa klick så det nästan hördes av alla, om inte annat så  i hus som var gammalt med anor av något som återuppstått. Nog tror jag du förstått att tankar finns än, men jag vill åtminstone vara din vän.

 




Fri vers av wildah
Läst 469 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-06 21:19



Bookmark and Share


  TT
Den här är fin. Vemodsvacker.
2018-08-30

  Vid tangenten
Jag förstår den känslan. Fint skrivet :)
2014-10-09

  Lars Hedlin
Stark i ton och känsla väl förmedlat!
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah