Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Listan fylls på hela tiden och säkert har jag glömt sådant som också skulle fylla listan.


Strävar mot

Att bara vara den jag är. Inte vara någon annan bara för att passa in. Det är ju skådespelarens yrke och inte mitt.

Att ta dagen som den kommer och att vara i nuet. Så svårt att inte tänka på vad som varit och hur det ska bli. Att stanna upp och bara se.

Att vara mer lagom vad jag än åtar mig. Jag behöver inte ensam klara allt.

Att alltid ha dåligt samvete för allt och alla. Min vecka är bara 7 dagar.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildah
Läst 431 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-26 07:23



Bookmark and Share


  vargtass
Precis så är det!
2014-12-11

    SägNågot
Känner igen mig i sista stycket
2014-12-08

  Lars Hedlin
Mycket bra ..Stor insikt
2014-11-26

  M M Mannheim VIP
Livet är ett ända skådespel och vi är alla aktörer och Vår Herre är manusförfattare och Jesus är regissören. Tack att du väckte mina tankar.
2014-11-26

    Bo Malte
precis...
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah