Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små vita blommor


små vita blommor
som sommarsnö på fältet
bredvid mitt tunga huvud


små lätta andetag
släpper in lugn
som lagar trasigt liv


små lätta tankar
om oviktiga saker
och det är helt okej



små vita blommor
som sommarsnö på fältet
och inget annat alls

bara små vita blommor
och jag




Fri vers av dagbokspoesi
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 23:58



Bookmark and Share


  papperstrana
så himlans vackert
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi