Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sarasrum.dinstudio.se


TRÖST


Söker orden som
som kan förmedla
vad hjärtat bär
letar inombords
efter verktyg som
kan mildra det som tär

och mina ögon talar
med sitt spröda språks
tysta begränsningar
och du som vill stödja
mig och vill förstå
du som håller min
hand mjukt ibland

en stund hämtar
jag styrka ur dig
vilar stilla vid din strand









Fri vers av SeXara
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-15 17:22



Bookmark and Share


  jörgen g
Va vackert!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara