Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägen in i väggen och tillbaka


Kartan över mitt liv

Jag ritade med stort besvär
tungan i mungipan
pennan hårt i handen
en karta att följa

jag följde med mycket möda
upp före gryningen
i säng efter midnatt
den väg jag valde

En dag upplöstes kartan
vägen försvann spårlöst

länge irrade jag i skammen
mållös, svarslös, hudlös

vågade inte fatta pennan
vågade inte ta steget

sakta tar jag pennan
lär mig nya steg
biter huvudet av skammen

Jag lever!





Fri vers av desperado
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-12-30 12:32



Bookmark and Share


    Louvisa
Bra! Bra dikt och bra gjort!
Heja dig!
2006-01-16

    Cajsa
Mycket bra! Lycka till!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado