Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i stafetten Muren


Muren

.

Muren jag byggde
för att skapa tryggt rum
var så tät att jag nu
när jag kan gå utanför

fylls av ångest

Så bygg murar varligt
bygg med kikhål
så du inte blir främmande
för det du är en del av




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 500 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-15 22:38



Bookmark and Share


  rebecca d
Bra!
2011-06-16

  Minkki VIP
fin iakttagelse, tack!
2011-06-16

  Magnus P.
Riktigt bra mur.
2011-06-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!

Denna text är nu inlänkad i Mur-temat på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-15

  Gawain VIP
Snygg, smart, riktigt bra,,
2011-06-15

    ej medlem längre
En klok slutsats att dra lärdom av.
2011-06-15

  mickech
mmm man får inte låta muren kväva en.
2011-06-15

  RosieLoveHeart
å riktigt fint vännen , en tanke att bära med sig
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja