Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till stafetten


MUREN

Bygg ej murar
omkring ditt liv

Nej, låt stormarna vina

För murar
skymmer även solen

Och dina källor kan sina


Öppna dej hellre
för värden

Och ta emot allt ljus

Låt dina ådror sjuda

Och känna ett värmerus


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2011-06-16 15:25



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så vackert bra skrivet!
2011-06-16

  Elwania
det är mycket med murarna i dessa dagar
jag tycket temat är så behövligt och läkande att skalda om
din dikt var bra
2011-06-16

  mickech
Snyggt skrivet!
2011-06-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna vackra dikt är nu inlänkad i Mur-temat (nr 89) på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-16

  Anna Maris
Vackert skaldat.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP