Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sarasrum.dinstudio.se


Med solnedgången


Kvällen kommer
jag är inte lika
stark som imorse
för oron viskar till
solnedgången om
sådant som gör ont

men däri ligger
också en sanning

att känslor är flyktiga
och att hjärtat kan välja
om de vill ägas eller
bemästras stjälpas
eller omfamnas




Fri vers av SeXara
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-16 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant !
2011-07-22

  PPQ
lysande
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara