Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag köper BARA svensk frukt" - sade hon


Jag kunde inte motstå frestelsen att kika ned i kundvagnen.

Där låg persikor, bananer och avocado.

Jag sa inget även om det frestade.

Varför är det så viktigt att ett äpple är svenskt
när annan frukt inte behöver vara det?




Fri vers av Piraya
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-16 23:12



Bookmark and Share


  Lindalou
Haha, ja det var ju tokigt. Rolig iakttagelse.
2011-06-17

  Mats Henricson
Patetiskt är bara förnamnet !
2011-06-17

  Vortex
Fordi det er kortreist?
2011-06-16

  mickech
haha ja man kan ju undra!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya