Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden knackar på.


Han bryr sig inte om ifall det är vardag eller fest.

Han kommer oinbjuden och bryr sig inte om dig
eller de dina.

Han gör det han ska och försvinner sedan utom synhåll.
Totalt obekymrad om det lidande han lämnar efter sig.

Vila i frid kära svåger.




Fri vers av Piraya
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya