Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvass

Natten låg mörk
tättslutande likt en vakuumförpackning

luftätt
tyst
krypande
stegrande
rädsla
nervpirr

rakbladsvassa blickar svepte över den nattsvarta kullerstensgatan
sylvassa med skärpa sökte de längs kroppar
ratades
en efter en

plötsligt
dröjde blicken
kvar
utsvultet
ihärdigt sugande
snärjande
längtande

lockande pockande ord
svulstiga fulla med mod
övertalande

insnärjd
lurad
påsatt
utnyttjad
ratad
hatad

förträngd





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-18 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t