Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makare

 

 

 

oh älskade vindmakare

du vilken lyfter havens mantlar

 

du vilken bär mitt hjärta

i dina händer

 

jag vet ej

vem du

är

 

 

så många taggar har slagits in

jag skälver i dina händer

ber dig

 

kyss mina ögon fria

 

rör vid mitt

ärrade

 

fria

mina

ögon

 

 

jag låg slagen

sargad i klippregnsstupen

 

glödlavan strömmar runt mig

 

röken tätnade

 

 

vände mitt ansikte  till

vände mina handblommor till

ropar in i intet

 

du svävade ur molnen svepte dina vingar om mig

lyfter mig ur lavaströmmen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-18 14:59



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Ser, hör, känner ropet av ditt ärrade. Vacker är vindens vingar.

Bokmärker.

Tack Själsöga!
2011-06-26

  MoonCalled
Denna vind bringar med sig vackra bilder
2011-06-21

  Ninananonia VIP
Vackert är det som lyfter.... makare...
2011-06-19

  Ninananonia VIP
Vackert är det som lyfter.... makare...
2011-06-19

  Anya VIP
Vackert om vindens varande.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser