Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnfjärilar

 

 

lägger sig runt en sten

en solvarm

klippa

 

omfamnar sten

 

solen vandrar i moln

kyla slår emot

 

 

och ur djupen andas fenor

fjäll reser sig i vågor

 

tindrande

glimrande

regnbågsblad

 

 

sjunker

sjunker

 

djupen andas hörselgångar

snäckan i ditt inre skakas om

 

söker hålla för

hålla för

stänga

 

haven sköljer

sköljer undan

 

stiger

du

 

sitter på bergets häll

i bergets händer

 

bergen stiger in i varandra

 

ur sjön

 

sjön kokar virvlar

 

ur sjö stiga hanhon

vågen

 

vågen

 

ur händer flyga regnfjärilar

 

vad

 

säger regnfjärilar

din hud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 14:44



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Regnfjärilar säger hud..smärtans ögontår. Vackert skrivet av nåt som vilar tungt..sägs det mig.

Bokmärks!
2011-06-26

  Anira
Ur bergets händer..
samhörigheten i allt

tack♥
2011-06-21

  Ninananonia VIP
Vad säger regnfjärilar...din hud......då kärlek finns? :)
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser