Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neil Young och dom andra

 

Vad vore jag

utan Neil Young

och dom andra

som gav mig en känsla

av Eldorado

av den längtande och värmande

musiken som gav mig trygghet

om en framtid av kärlek och fred

Nu är jag i framtiden

och Neil Young och dom andra

är gamla gubbar

en del still rocking in the free world

men det som finns kvar

är musiken

det som finns kvar är att förmedla

kunskapen om det som var det bästa

från den tiden

till barn och barnbarn

ni förstår, det var tider det...

Men framtiden är nuet

och nuet är före nästa framtid

så...

Keep on rocking in the free world

Neil och alla ni andra

för ni har väl också fört budskapet vidare

till era barn och barnbarn

Tack Neil och dom andra

utan er hade det varit trist...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 19:33



Bookmark and Share


  Eline.P
Ja framtiden är nuet och nuet är före nästa framtid, så är det, har varit och kommer alltid vara och visst är det gott att blicka bakåt till då och upptäcka att det ännu glittrar om"heart of gold". Är glad att mina barn då och då lyssnar på MIN gamla musik och exempelvis googlar sig fram till exempelvis nya"love and war" och faller pladask för en gammal gubbröst ;-)
Tack för ett stycke nostalgi som går till mitt hjärta.
2011-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag kan tacka Johnny Rotten. Bland andra.
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström