Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en satir över självhjälpskulten


Överlevaren

Känns livet trångt och farligt, dödligt
Tynger mörkret ner din tysta rullgardin
Fastnar dina andetag ibland
Halvvägs upp ur strupen
Hänger kanske ensamheten
som ett lås runt din hals

Men kära vännen
Tänk om du skulle göra dig besväret
att muntra upp dig själv ibland
Knip upp din mungipa
Litegrann
Ta nu och producera några positiva tankar
Om att både du och livet
är det friaste och vackraste av allt
Kanske om du tar och skrattar lite
ensam framför spegeln
att det känns bättre sen trots allt




Fri vers av jagärmonstret
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagärmonstret
jagärmonstret