Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först i ledet

När trådarna bakåt
försvinner
då står man först i ledet
då blir man bärare
av historien

När trådarna bakåt
försvinner
då har man ingen att fråga
då får man tolkningsföreträdet
för den hstoria som ska berättas
förmedlas till dem som ännu inte hört
historien




Fri vers av AA VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 00:13



Bookmark and Share


  Järnkatten
Detta är sanning och också ett stort ansvar, att betänkas varje dag...
2011-06-21

  Sofhia Wirström
så sant skrivet.
2011-06-20

  Ninananonia VIP
Sant :)
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP