Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagare

Iakttar livet
som jag är en del av
försöker fånga skeenden
sätta mina ord på det som sker
gör min tolkning
utifrån de referenser jag har

Tolkningen färgas av
min position i rummet
och de kunskaper jag har vid
tolkningstillfället

Orden filtreras
och skapar mitt uttryck
som kanske gör avtryck

Ord som var mina igår
kanske är någon annans idag

Ord som belyste något viktigt
som berörde
kanske tappar i betydelse nästa gång
eftersom erfarenhetsbanken fyllts på
vilket komplicerar
ordandet

Vi befinner oss inte i ett statiskt
tillstånd
snarare i en kumulativ process
som ständigt förändras
av det levda sammanhanget.




Fri vers av AA VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-20 00:25



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kloka, insiktsfulla ord som ger avtryck.
2011-06-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tyckte om denna text.
Och blev inspirerad till en egen liten text:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1324290

2011-06-20

  Ninananonia VIP
:) Visst är det så.. :)
en kumulativ process...
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP