Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i staden



den där husen lutar sig mot varandra
som den lilla människan vandrar sökandes

en fjärils vingslag

ingen tid ännu
bara stillastående ömhet genom gatorna

hon finner det hon söker
i det oväntade




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-20 21:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, det oväntade bjuder många lösningar...
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP