Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan inte ni bestämma

förstå att allt e över nu, förstå att allt har nått botten.
livet är ett spel och vi fick nitlotten.
sluta låtsas som om att allt e okej,för det är det ej!
jag är äldre nu bara berätta, jag har rätt att veta.
berättade ni skulle klumpen i magen bara lätta, berätta hela historien så att jag kan sluta leta.
jo det e såhär....., du får inte lägre vara kär.




Fri vers av tårar av glas
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av glas