Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon dag kommer vi att ses det lovar jag!!


JAG ÄR EN HEMLIG FJÄRIL SOM INGEN KAN SE!!!

Jag her en känsla en underbar känsla.
Det pirrar i mager och jag skuttar upp och ner.
Jag är en fjäril som ingen annan kan se.
Jag är hämlig och finns bara i dina tankar.
Men en dag kommer vi att ses det lovar jag!!!




Fri vers av tårar av glas
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-10-07 15:32



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
syns vi till våren då ?

Eller

Är du en nattfjäril


fina rader som väcker tankar


Larsa


Skriv mer
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

tårar av glas