Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs gärna


BANKA BANKA LILLA ANKA!

Jag gillar att hålla din hand
Och kolla på sand, när man står på en lababadaba doo stran
Och ser på en fläskig and
Som äter en snigel

GLUPS GLUPS GLUUUUUPS!




Fri vers (Fri form) av tårar av glas
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-12-18 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av glas