Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baklänges

Nu tändas små tomtar opp
opp tomtar små tändas nu

Flertal klappar är goodi goodi jam jam bra!
!bra jam jam goodi goodi är klappar flertal




Fri vers av tårar av glas
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-12-18 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av glas