Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlinnet




Jag trädde på


dig nattlinnet


lika omsorgsfullt


som repet runt


din mors hals




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 1016 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-06-21 17:21



Bookmark and Share


  Starcastle22
Lila rå och träffsäker som Bonny and Clyde..me and my daugher...
2014-04-28

  Didde
Ja..nogranhet är en dygd..så bra
2012-11-07

  Fru Intighet
Fyfan vad bra!
2011-07-20

  Junitvillingen
Herregud, det här är en riktig rysare ju!! Så få ord - men SOM de griper tag! Dags att ge ut en bok - du kan bara inte spara dina fenomenala texter i byrålådan, de måste ut, ut, ut - till fler!!!!
2011-07-20

  Matilda Linnéa Tinér
Snygg
2011-07-13

  Hélène
scary bra..
//H
2011-07-07

  Sanningsägaren VIP
på ett bra sätt
2011-07-06

  Sanningsägaren VIP
JÄVLAR!

satansgrym är du
2011-07-06

  yoakimu
Fullkomligt briljant i all sin skenbara enkelhet.
2011-07-01

  Nina Nightwish
Ler med skräckblandad förtjusning medan rysningen far ända ner i röven! Lika bra som vanligt:)
2011-06-29

  Lili Samuelsson VIP
du är ju ruskigt bra
gillas
2011-06-22

  Nanna X
älskade och slog ihjäl
med samma varma själ
skulle man kunna säga
2011-06-22

  Roula O
Fy f*an vad tragiskt..rysningar
2011-06-22

  wildrose
Aj, jävlar!!
2011-06-22

    ej medlem längre
Auch!
2011-06-22

  Svartsilver
hur kan nåt som är skrivet
med så få ord , måla så mkt bilder
och känslor?
2011-06-22

  Maiah VIP
Ruskigt...jag fick rysningar...som en skräckfilm
2011-06-22

  Peter Olausson VIP
detta var ju en hel novell - vill bokmärka!
2011-06-21

  Jazz-75
Visst. Den gav en bild men sent glömmer. Mycket bra!
2011-06-21

  Sophie Jennifer
Haha du är så grym!
2011-06-21

  zacke :]
Damn
2011-06-21

  Baystream
Du är så jävla svart. Ibland tar det minst 10 sekunder att ens komma på tanken att lämna en kommentar.
2011-06-21

    Tea Alex
Åh jag vill gråta.
Jag vill lägga mig på golvet och skratta.
Jag vill tända ett ljus och dansa.


Du skriver så jag berörs in i mitt djupaste rum.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite