Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knoppögon

 

 

 

midnattsblomma

midnattsdröm

midnattsmässa

 

 

midnattssol

 

 

 

midnattsblomma

vackra

står i ängen av indigohav

silverne slöjor seglarböljar

 

 

 

då och då gnistrar ljusminnen upp

knoppande ögon

 

 

 

midnattsblomma

 

dina kronblad sköljer dagsstigar

sköljer nattstigar

 

 

 

din ena kronhalva är i skymning

din ena kronhalva är i gryning

 

 

så är de i dina händer

livsrörelse

skönhet

 

 

 

lotusblomma öppnar i gryning sitt hjärta

möter morgonsolens ljus

 

 

kvinna i

kvinnodalen

 

bind med dina ögon en krans att skruda ditt hår

 

 

solvinge stiga ur

åsktrummas

djupvida

 

 

solvinge håller klarljusstav i händ

 

han målar din hud

regnbågsskimrande

 

 

kvinna med dina ögon

bind dig kransen

 

 

 

dansa i ängen med solvinge runt ditt liv




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-21 22:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackraste knoppögon... :)
2011-06-24

  Mow Dean VIP
tack!
2011-06-22

  Anira
Vacker midnattsmässa...

Lika silverskimmrande magisk som midsommarnatten
ska vara och är

Tackar dej för detta Underbara♥
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser