Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindlande känsla

Svindlande känsla
att vi lever en millisekund
imperier kommer och går
människor organiserar ständigt
varandet

Vår jord
har snurrat runt sin axel
i evigheter
jorden
har omformat
sig under tiden

Naturen
som vi omges av
som vi tjusar
som vi fruktar
lever sitt eget liv
trots våra ansatser
att kontrollera

Naturen, vattnet
stenarna, landskapet
består
överlever oss

Andra tar över
när vår tid är kommen

Ta vara på din stund
på jorden




Fri vers av AA VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-22 00:12



Bookmark and Share


  Anna*
Helt klart svindlande! Bra!
2011-06-25

  Gawain
Indeed. Hur snygg och smart text som helst, ovanligt klok. För böveln, den är ju helt fantastisk!
2011-06-25

  lodjuret/seglare VIP
Ja, det är konstigt med texter, de skriver i stort sett sig själva medan poeten förvånat ser på och de frågar inte ens om lov innan de väljer att publicera sig heller. Så litet har människan att säga till om 'i vår herres hage'.
2011-06-24

  Ninananonia VIP
Viktiga tankar...

väcker tankar...

Mycket bra skrivet AA :)
2011-06-24

    ej medlem längre
Djupa tankar som kommit på pränt, visst är ett människoliv kort och begränsat sett ur dessa perspektiv. Bra skaldat!
2011-06-24

    ej medlem längre
Varje tidslänk viktig . . .
2011-06-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt skrivet.
Din text väcker liknande tankar.
2011-06-22

  Anira
Vackert♥
Tack♥
2011-06-22

  Järnkatten
Ja det bör vi och ska vi..!!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP