Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga kastar mörk siluett

.

Jag drar mig in i rummets mörkaste hörn
sluter ögonen och hoppas
att de ytliga andetagen jag tillåter

inte ska avslöja mig




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 577 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-23 01:42



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Enastående bra speglar du skräcken och vanmakten när man måste fly på ngot vis men inte kan - sparas.tack!!
2011-06-30

  karenina VIP
sluta aldrig sätta ord på det som vill och behöver släppas fram
2011-06-25

  rebecca d
instämmer med nedanstående!
man verkligen ser henne...känner med henne...
och älskar henne!!
2011-06-23

    ej medlem längre
Håller andan tillsammans med dig, så verkligt beskrev du skräcken.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja