Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

Om du

med varma kärleksfulla ord

slösa



kan du många knutar

lösa



M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-06-24 11:40



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du sade ett sant ord. Det stämmer till en viss punkt, men därefter kan effekten vara negativ.
2011-06-25

  Minkki VIP
så sant som det är skrivet - och vilket vackert hjärta!
2011-06-25

  Anna*
Helt sant! Applåder ♥
2011-06-25

  Mona Drugge
Så sant, så fint det du skriver med vacker öm bild.
2011-06-24

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert!
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP