Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnattens magi


Har jag för länge sedan glömt.

Inga sju blomster kommer att plockas under tystnad
för att läggas under min kudde.

Inga rep dras över sädesfälten för att förhindra de onda makterna att ge missväxt.

Inte heller tänker jag gå baklänges



Men det nya påfundet av firande kommer jag att bejaka

sill

nubbe

färsk potatis

jordgubbar.

Det är den nya tidens midsommarmagi






Fri vers av Piraya
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-24 12:47



Bookmark and Share


  PPQ
fin text om midsommarens traditioner synd att folk inte hänger sig mer åt dem:D trevlig midsommar
2011-06-24

  Lindalou
Ha en skön midsommarafton!!
Kram
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya