Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte vet vad Springheeled Jack är, kolla upp det ;)


Springheeled Jack

Han kryper längs hustaken likt en katt,
gömmer sig i gränderna
han är en skugga.

Om du på Londons gator går så passa dig,
en blick och sen så tar han dig.

Om det i den mörka ljumma kvällen i London stad
knackar på dörren,
så vet du vad?
Då borde du passa dig,
för i natt så dräper han dig.

Om det en frän doft sprider sig
en kväll på Londons gator,
akta dig!
Med en kost på ruttna duvor och råttor
så är hans andedräkt inte helt okej,
med syra och starka händer så äter han dig.

En skugga i natten nu,
du tror att han ej existerar mer.
Men om en skugga från taken du ser,
då kan du vara säker på att det är han,
för med ett skutt och han löper från tak till tak.

Om du fortfarande ej kan se
att han är fullt aktiv än,
då kanske du ska passa dig,
för ett felsteg sen så är du fast,
det sista du ser är ansiktet av vår Springheeled Jack...




Fri vers av Ufobullen
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ufobullen