Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från sommarvistet

Härligt med ett sommarviste
bortom staden
för avkoppling
och förnimmelse
av rötter

Tid för kontemplation
och känsla av tillhörighet

Också något att längta till
på vintern

Men även en insikt om
en frihet och möjlighet
som för många stannar
vid en längtan

Ändock är det är många i vårt avlånga land
som på olika sätt vårdar
sin historia
genom att fly till sommarvisten
eller andra visten

Paradis bortom vardagens
krav och förpliktelser
men också länkar tilll
sammanhang som flytt
men som är viktiga för varandet.




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-26 00:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, dessa paradis är så viktiga...

viktiga tankar... :)
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP