Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna

Det som kryper på mig
från länge sedan,
minnen utan tröst,
bara ångest.
En röst från det förflutna
som kom fram till nuet,
anklagande.

Varför gjorde du som du gjorde
eller det du inte gjorde
det du borde gjort.
Det förflutna som kommer ifatt
där predikantens ord på TV
inte ger någon tröst.

Se framåt, inte bakåt, säger han!
Vänd dig inte om
se inte tillbaka.
Lyssna inte på rösten
ur din värsta mardröm.
Det förflutna som trycker på
skrämmande.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-06-26 17:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Det kan vara svårt att glömma
det som hänt en gång för länge
sedan, man får låta det komma
för att sen försöka glömma
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP