Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriker 'släpp ut mig'

Huden. Skinnet.
Det som omfamnar vårat inre.
Det som formar våra linjer.

Huden. Skinnet.
Det som bestämmer våran fysiska existens.
Det som skapar vår mänskliga gräns.

Det är det här som är jag.
Jag står naken inför din blinda syn.
Utlämnad och blottad.
Avklädd, avskalad, avsmaklig.
Står jag i mitt nakna skinn.

I längtan efter att kravla mig ur det.
Som en orm.
Och därefter så vill jag flyta ut och låta
min substans sväva
fritt

Utan någon ram, någon gräns, någon utklädnad
Vill jag bara finnas
utan att stänga in min
själ




Fri vers av lillonea
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 21:23



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Själen svävar fritt. Det vi ser när vi ser oss själva i spegeln är en illusion, en yta, innanför finns något gåtfullt. Något som är instängt.
2011-06-26

    ordskalv
Utan själ finns ingen sann handling. Applåd!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea